Aikataulu

Katso aikataulu täältä.

Caddiet

Kilpailijoilla saa olla caddie mukana kierroksella. Caddien tulee noudattaa PDGA:n sääntöjä. Caddien ei tarvitse olla PDGA:n jäsen eikä suorittanut CO-testiä.

  • Caddieta käyttävä kilpailija on yksin vastuussa caddiensä käyttäytymisestä kahden minuutin ilmoituksesta tuloskortin palauttamiseen asti
  • Caddien rike voi johtaa kilpailijan rankaisemiseen, hylkäämiseen tai jopa kilpailukieltoon
  • Caddiet eivät ole osa kilpailijoiden ryhmää sääntötulkintoja tehdessä. Caddiet eivät voi huomauttaa sääntörikkeistä tai vahvistaa niitä
  • Kilpailijoiden tulee muistuttaa caddieta pysymään kohtuullisella etäisyydellä, ettei hän häiritse kilpailjoita

Harjoittelu ja lämmittely

Harjoittelu kilpailuradalla on mahdollista ilmoitetun aikataulun mukaisesti ja ilmoitettuina aikoina rata on ainoastaan kilpailuun osallistuvien käytössä.

Kilpailun ollessa käynnissä radalla lämmittely ja harjoittelu on kiellettyä. Kielto on voimassa ensimmäisen ryhmän kahden minuutin merkistä viimeisen ryhmän tuloskorttien palauttamiseen.

Lämmittelyä varten on varattu oma alue, jossa on tilaa heittää. Kilpailukeskuksen läheisyydessä on puttikoreja.

Harjoittelu radalla on mahdollista myös ennen tapahtumaa Sibbe Disc Golfin aukioloaikojen puitteissa. SM-kilpailussa pelattava rata ei välttämättä ole heitettävissä ennen kilpailuviikkoa. Huomioithan myös, että rata on maksullinen. Harjoitellessasi tapahtuman ulkopuolisina aikoina tulee sinulla on pelioikeus (päiväpelimaksu, kausikortti) hoidettuna.

Lämmittelyalueet:
* Väylän 1 tiipaikan läheisyydessä puttikoreja
* Väylän 1 läheisyydessä oleva niitty/pelto (Huom! Pitkää heinää, heittäminen niityllä oman harkinnan mukaan)
* Nurmialue väylän 3 ja parkkipaikan välissä (Väylän 3 pelaajille pelirauha!)
* Nurmialue väylä 18 ja kesäteatterin välissä (Väylien 9 ja 18 pelaajille pelirauha!)
* Sibben normaaliradan väylät 10-14, jotka eivät ole SM-kilpailuradassa mukana

Hieronta

Kilpailjoille on järjestetty mahdollisuus palauttavaan hierontaan kilpailukierroksen jälkeen lauantaina. Hierojana toimii itsekin frisbeegolfia harrastava urheiluhieroja Mikael Sandberg. Kyseessä noin 10-15 minuutin palauttava/herättelevä pikahieronta.

Hieronnan normaalihinta on 10,00 €, mutta K-Citymarket Porvoo sponsoroi puolet maksusta. Hinta kilpailijoille on siis 5,00 €, maksetaan käteisellä.

Kahvila Cafe Sibbe

Sibben rantakahvila Cafe Sibbe palvelee päivittäin. Ennen aamun ensimmäisiä lähtöjä kahvila ei auki, mutta pyrimme järjestämään kilpailutoimistolle aamukahvia ostettavaksi. Kahvilalta on saatavissa myös lämmintä ruokaa.

Kilpailutoimisto

Kilpailutoimisto sijaitsee väylän 1 tiipaikan välittömässä läheisyydessä, Sibbe Disc Golfin pro shopilla. Rekisteröityminen, pelaajapaketin noutaminen ja ilmoittautuminen kilpailukierroksille tehdään kilpailutoimistossa. Kilpailukierrosten aikana toimistossa on jatkuva päivystys.

Kilpailutoimistolta löytyy ensiaputarvikkeita.

Mainoslakanat, liput yms.

Radalla olevat mainoslakanat, liput ja opasteet tukirakenteineen ovat osa rataa. Niitä ei saa siirtää paremman heittoasennon ottamiseksi.

Majoitus

Villa Sibbe
Majoitus tapahtumien ytimessä. Kyselyt ja varaukset sähköpostilla villa@sibbe.fi.

Juhlamenot
Mökkimajoitusta Sibben lähistöllä. Kysy erikoishintaisia mökkejä info@juhlamenot.fi tai 040 516 7214.

Majatalo Box
Bed & breakfast -tyyppinen majoitus lähellä Sibbeä. Yhteydenotot majatalo@majatalobox.fi.

Runsas hotellitarjonta Helsingissä, noin 20 minuutin matkan päässä.

Pelaajakokous

Pelaajakokous järjestetään torstaina 8.8.2019 klo 19:00 alkaen. Pelaajakokous järjestetään Cafe Sibbessä (rantakahvila).

Pelaajakokoukseen osallistuminen ei ole pakollista, mutta suosittelemme kaikki kilpailijoita osallistumaan kokoukseen. Mikäli kilpailija ei osallistu kokoukseen, on hän itse vastuussa tarvittavien tietojen hankkimisesta.

Rekisteröityminen

Rekisteröityminen paikan päällä tulee suorittaa ohjelmassa annettujen aikojen puitteissa ennen torstain harjoittelua, viimeistään ennen ensimmäisen kilpailukierroksen aloittamista. Rekisteröityminen tapahtuu kilpailutoimistossa. Rekisteröitymisen yhteydessä kilpailija saa mahdollisen pelaajapaketin sekä harjoitteluoikeuden torstaille.

Spotterit

Muutamalla väylällä on kilpailun sujuvuuden takaamiseksi spotteri. Spotterit eivät ole virallisia toimitsijoita (ellei sellaiseksi nimetty henkilö ole spotterina) eivätkä näin ollen tee sääntötulkintoja, lopullisen päätöksen tekee ryhmä.

Spottereita on mahdollisuuksien mukaan väylillä 1 ja 16.

  • Väylän 1 spotteri tarkkailee ohikulkevaa liikennettä ja antaa heittoluvan sekä merkitsee OB:lle menneiden heittojen ylimenokohdan. Mahdollisuuksien mukaan spotteri antaa tulkinnan väylän 2 avausheitoista (OB/IB)
  • Väylän 16 spotteri merkitsee OB:lle menneiden heittojen ylimenokohdan

Säännöt

Katso kilpailun säännöt täältä. Säännöistä löydät ohjeet mm. peruutustapauksiin.

Vesipisteet

Vesipisteitä juomapullojen täyttöä varten löytyy väylän 1 tiipaikalta ja Cafe Sibben luota.

Kilpailuradalla vesipisteet ovat väylän 7 tiipaikalla sekä väylälle 10 menevän polun ja väylän 14 tiin välissä.

WC

Radan läheisyydestä löytyy kaksi WC:tä. Toinen on Cafe Sibben luona ja toinen väylän 18 tiin läheisyydessä, camping-alueen puolella. Camping-alueen WC:lle pääsee sujuvasti käymään väylältä 9 väylälle 10 siirtyessä sekä väylälle 18 saapuessa.