Aikataulu

Katso aikataulu täältä.

Caddiet

Kilpailijoilla saa olla caddie mukana kierroksella. Caddien tulee noudattaa PDGA:n sääntöjä. Caddien ei tarvitse olla PDGA:n jäsen eikä suorittanut CO-testiä.

  • Caddieta käyttävä kilpailija on yksin vastuussa caddiensä käyttäytymisestä kahden minuutin ilmoituksesta tuloskortin palauttamiseen asti
  • Caddien rike voi johtaa kilpailijan rankaisemiseen, hylkäämiseen tai jopa kilpailukieltoon
  • Caddiet eivät ole osa kilpailijoiden ryhmää sääntötulkintoja tehdessä. Caddiet eivät voi huomauttaa sääntörikkeistä tai vahvistaa niitä
  • Kilpailijoiden tulee muistuttaa caddieta pysymään kohtuullisella etäisyydellä, ettei hän häiritse kilpailjoita

Harjoittelu ja lämmittely

Harjoittelu kilpailuradalla on mahdollista ilmoitetun aikataulun mukaisesti ja ilmoitettuina aikoina rata on ainoastaan kilpailuun osallistuvien käytössä.

Kilpailun ollessa käynnissä radalla lämmittely ja harjoittelu on kiellettyä. Kielto on voimassa ensimmäisen ryhmän kahden minuutin merkistä viimeisen ryhmän tuloskorttien palauttamiseen.

Lämmittelyä varten on varattu oma alue, jossa on tilaa lämmitellä. Kilpailukeskuksen läheisyydessä on puttikoreja.

Harjoittelu radalla on mahdollista myös ennen tapahtumaa, Virpiniemi DGP:n kiinteällä layoutilla. SM-kilpailussa pelattava rata ei välttämättä ole heitettävissä ennen kilpailuviikkoa.

Kilpailutoimisto

Kilpailutoimisto sijaitsee väylän 1 tiipaikan välittömässä läheisyydessä, Ylämajalla. Rekisteröityminen ja ilmoittautuminen kilpailukierroksille tehdään kilpailutoimistossa. Kilpailukierrosten aikana toimistossa on jatkuva päivystys.

Kilpailutoimistolta löytyy ensiaputarvikkeita.

Mainoslakanat, liput yms.

Radalla olevat mainoslakanat, liput ja opasteet tukirakenteineen ovat osa rataa. Niitä ei saa siirtää paremman heittoasennon ottamiseksi.

Rekisteröityminen

Rekisteröityminen paikan päällä tulee suorittaa ohjelmassa annettujen aikojen puitteissa, viimeistään ennen ensimmäisen kilpailukierroksen aloittamista. Rekisteröityminen tapahtuu kilpailutoimistossa.

Spotterit

Muutamalla väylällä on kilpailun sujuvuuden takaamiseksi spotteri. Spotterit eivät ole virallisia toimitsijoita (ellei sellaiseksi nimetty henkilö ole spotterina) eivätkä näin ollen tee sääntötulkintoja, lopullisen päätöksen tekee ryhmä.

Spottereita on mahdollisuuksien mukaan väylillä 1 ja 18.

Säännöt

Katso kilpailun säännöt täältä. Kisassa noudatetaan PDGA:n kilpailusääntöjä.

Vesipisteet

Vesipisteitä juomapullojen täyttöä varten löytyy kisakeskukselta.

Kilpailuradalla vesipiste löytyy väylän 10 tiipaikalla.

WC

Kisakeskukselta löytyy WC, ja pelaajat voivat poikeata siellä myös siirtymällä väylältä 9 väylälle 10.